Iniciativa Ciutadana per Pollença

El nostre correu: iniciativaciutadana@hotmail.com

4a FIRA D'INTERCANVI. 7/10/07 i MERCADET D'INTERCANVI. 26/9/07

icp | 26 Setembre, 2007 12:39

 Ens hem assabentat d'aquesta convocatòria tan interessant i hem decidit donar-li la màxima difusió que poguem. Així que allà ens veiem! Quina millor manera de reciclar i d'intercanviar coses que no vols per coses que si!? Per fer front al consumisme que ens duu a comprar, comprar i més comprar... doncs lo millor és intercanviar.

 

El dimecres 26 al capvespre, al bar de ses voltes de Palma hi haurà, a més a més del tradicional i boníssim sopar vegetarià, un mercadet d'intercanvi de roba de segona mà!
Que vos pareix? Ens veïem allà?
Salut i sort!

I encara més!!!!: 

JA ÉS APROP LA QUARTA FIRA D'INTERCANVI, AQUESTA VEGADA A SANTA EUGÈNIA, SERÀ DIA 7 D'OCTUBRE I ES FARÀ AL CARRER DE SES ESCOLES.

LA FIRA COMENÇARÀ DEVERS LES 10.30, PERÒ JA SABEU QUE PODEU VENIR ABANS SI VOLEU AJUDAR A MONTAR LES TAULES O ANAR A FER UN CAFETET. A LES 14.00 HI HAURÀ TORRADA PER QUI ES VULGUI QUEDAR A DINAR, PENSAU QUE CADASCÚ S'HA DE DUR EL SEU MENJAR.

HO DIREU A TOTHOM QUE CONEGUEU? SÍ?

NO VOS OBLIDEU D'APROFITAR L'OCASIÓ I DUR TOTES AQUELLES COSES QUE NO EMPRAU, SEGUR QUE LES PODREU CANVIAR PER INFINITAT DE COSES QUE VOS SERAN DE MÉS UTILITAT.
 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb