Iniciativa Ciutadana per Pollenša

El nostre correu: iniciativaciutadana@hotmail.com

Video documental sobre Cala Carbˇ

icp | 16 Juny, 2008 13:32

La hist˛ria de les coses.

icp | 12 Juny, 2008 20:38

La història de les coses. Traducción (doblaje) de un video muy bien hecho (por Annie Leonard), sobre el consumo, el proceso de la creación de bienes, y la contaminación. Lo doblamos al español, y por la edición se ha bajado un poco la calidad. Muy didáctico, vale la pena mirarlo entero!

También me gustaría decir que aunque hable especificamente de los estados unidos, lo que dice es para TODOS ya que el consumismo es como una enfermedad que se está contagiando a todo el mundo. Hay que recordar que no solo los estadounidenses están (estamos) contribuyendo a este problema, que por el mundo entero, el que pueda, consume!

Para más información visiten www.storyofstuff.com

 (Segueix)

Representaciˇ benŔfica pro animals de granja.

icp | 07 Juny, 2008 12:12

 

 Ja va sent hora de que ens adonem de que les vaques, gallines i altres ANIMALS de granja també tenen dret a viure una vida i no una tortura! Poseu una mica de la vostra part i asistiu a la representació benèfica que tindrà lloc al Claustre de Santo Domingo de Pollença.

 

 

 

Salvem es Jonquet

icp | 04 Juny, 2008 13:15

Ens ha arribat aquest comunicat, i val la pena donar-li difusió. 

Amigues i amics,

Com sabeu, es Jonquet és una de les poques barriades de Palma que encara conserva el seu caràcter tradicional: carrerons, placetes, els molins...

Per variar, dos macroprojectes urbanístics amenacen es Jonquet: la macroconstructora ACCIONA pretén construir tres grans blocs d'edificis de luxe, 3 plantes de parking, un gran centre comercial de més de 2.100 metres quadrats...

Els veïnats des Jonquet ens estam mobilitzant per tal d'aturar aquest projecte i sol·licitar que es Jonquet sigui declarat BIC (Bé d'Interès Cultural), pel seu valor patrimonial excepcional.

Per ajudar-nos a aturar els projectes urbanístics, vos convidam el proper dissabte, 7 de juny, a partir de les 20h. a venir a es Jonquet. Montam una festa reivindicativa: hi haurà música (Arpellots Havaneres Band i Whisky Facile), menjar, begudes, rom cremat, xeremiers, caparrots, recollida de signatures, venda de camisetes "Salvem es Jonquet",...

 

Vendreu? Hi estau convidats!

 

http://salvemesjonquet.balearweb.net/
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb