Iniciativa Ciutadana per Pollença

El nostre correu: iniciativaciutadana@hotmail.com

Espais públics ?

icp | 10 Juliol, 2009 10:38

Quan un camina pel  Port de Pollença, un té la sensació  que tot és seu però res li pertany.

Ja fa anys que ens hem hagut d'acostumar a la invasió del nostre espai públic ; la platja pertany a les hamaques i al hotels de primera línia , el passeig pertany a les tendes de souvenirs i a les terrasses del "chiringuitos" i la Plaça Miguel Capllonch pertany a tots els restaurants que l'envolten. Aquest any he descobert que encara ens poden prendre un poc més del nostre espai vital, un poc més del nostre municipi, i encara que sembli  mentida els carrers ja tampoc ens pertanyen.. L'ajuntament arrenda els nostres carrers per implantar una nova moda : les terrassetes d'asfalt.
Veniu a gaudir de les nostres festes de Sant Pere a n'eu Moll i intentau trobar pàrquing dins el municipi, és una experiència divertidíssima !!!!
Però si vostè, oh! estressat pollencí, esta atabalat per aquesta bestial ocupació, no intenti anar d’excursió per trobar la pau i la tranquil·litat, jo ho vaig fer amb la intenció d’anar al Castell del Rei, però no vaig poder . . . Mare de Deu dels Àngels, ara els nostres paratges naturals no són nostres, són per els caçadors !!!!!!!
Si a més de la privatització dels espais urbans, ens prohibeixen els espais naturals, què ens queda ? Puc entendre que en època de crisi l’ajuntament hagi de treure diners de davall les pedres, i ho esta aconseguint llogant  mig poble, però on està el límit ? I si realment esteim tant malament de diners, que ho esteim, és veritat,  ¿com és que l’ ajuntament és planteja construir un auditori de’n Moneo que ens costarà una carretada de milions ? A vegades tenc la impressió que la gent que ens governa te la mateixa sensatesa i coherència que na Paris Hilton.
 
Feliç Sant Pere.
 
Xavier Cerdà.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb