Iniciativa Ciutadana per Pollença

El nostre correu: iniciativaciutadana@hotmail.com

Felicitats Amnistia Internacional: 30 anys.

icp | 15 Maig, 2008 11:33

amn

Mallorca 
http://balears.es.amnesty.org 

mallorca@es.amnesty.org

Si tens algun problema per visualitzar aquesta pàgina, pulsa AQUÍ.

Si quieres ver este correo en castellano, pulsa 
AQUÍ.Dissabte, 10 de maig de 2008

Enguany és el 30è aniversari de la creació d'Amnistia Internacional a l'Estat espanyol, i ho volem CELEBRAR. Per aquest motiu, el proper dia 17 DE MAIG, A LA PLAÇA MAJOR DE PALMA, a partir de les 11:30 h. farem una FESTA. A la plaça Major de Palma es posaran algunes taules i panells informatius a l'hora que es dinamitzaran "tallers" participatius entorn la defensa dels Drets Humans portada a terme per AI Espanya durant els 30 anys d'història. Per amenitzar els actes hi haurà música. A les 12:30 hores la companyia Circ Bover realitzarà un espectacle d'uns 30 minuts aproximadament, i a les 13 hores es realitzarà la lectura d'un manifest. ESPERAM LA TEVA PRESÈNCIA.
Per altra banda, si pots ajudar-nos en l'organització de l'acte, no deixis de posar-te en contacte amb nosaltres a aquesta direcció de correu (mallorca@es.amnesty.org).

A continuació t'exposam una proposta d'acció. També pots remetre aquesta proposta d'acció als teus contactes, si ho consideres oportú. Si vols rebre més informació sobre les accions que duim a terme o vols col.laborar amb l'equip de campanyes del grup, no dubtis en comunicar-nos-lo en aquest mateix correu electrònic (mallorca@es.amnesty.org). Gràcies per la teva col.laboració.


PROPOSTA D'ACCIÓ:

Diversos membres de sindicats i organitzacions de drets humans colombianes han rebut recentment amenaces de mort en les quals s'advertia contra la celebració de marxes o manifestacions per commemorar el Dia Internacional del Treball i se'ls acusava de servir a la guerrilla. Entre les persones que han rebut amenaces hi ha José Humberto Torres, que va estar acollit en el Programa de Protecció de Defensors de la secció espanyola. Et demanem que l'enviament de crides a títol individual seguint aquest model:

CARTA:

Señor Presidente Álvaro Uribe Vélez 
Presidente de la República, 
Palacio de Nariño, Carrera 8 No.7-2, 
Bogotá, Colombia 
Fax: +57 1 337 5890 
Embajada de Colombia 
C/ General Martínez Campos, 48   28010 - MADRID 
Fax: 91 310 28 69 
E-mail: emadrid@cancilleria.gov.co 
Excmo. Sr. Presidente Uribe:
Deseo comunicarle mi inquietud por las amenazas que en las últimas semanas han recibido miembros de la Central Unitaria de Trabajadores, de la Fundación Comité de Solidaridad con los Presos Políticos (FCSPP), y otros sindicalistas y defensores de derechos humanos.
Le pido que tome las medidas necesarias para que:
  • Se garantice la seguridad de José Humberto Torres Jesús Tovar Javier Correa Carolina Rubio ,Príncipe Gabriel González María Cedeño Nicolás Castro Martha Cecilia Díaz Nicanor Arciniegasotros miembros de la CUT, el CPDH, la FCSPP y otros sindicatos y organizaciones de derechos humanos en los departamentos de Santander y Atlántico.
  • Se emprenda investigaciones exhaustivas e imparciales sobre las amenazas de muerte recibidas el 22 y 23 de abril por estas personas, que se hagan públicos sus resultados y que se lleve a los responsables ante la justicia.
  • Se haga frente a los grupos paramilitares y se desmantelen, y para que se investiguen y rompan sus vínculos con las fuerzas de seguridad, de acuerdo con las reiteradas recomendaciones de la ONU.

Atentamente,

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb