Iniciativa Ciutadana per Pollença

El nostre correu: iniciativaciutadana@hotmail.com

ABRIL DE REPÚBLICA 2009

icp | 26 Març, 2009 20:36

Comentaris

Iniciativa

Joan Ramon | 15/04/2010, 12:36

Jo pens que Iniciativa és el que és, és a dir una organització on la gent progresista de Pollença pot sentir-se identificada, vanguent de diferents partits polítics o també de cap.
Segurament els postulats de iniciativa no convences a aquells que veuen la política com un mitja per fer doblers, però si que pot satisfer a aquells que veuen les organitzacions ciutadanes com un forum de participació.
Salut

Re: ABRIL DE REPÚBLICA 2009

ICP | 04/05/2009, 11:25

Hola Troll,

Certament, hi ha tres membres d'ICP, que també ho son d'Alternativa. Però el que no deus saber és que ICP és una organització oberta, on la majoria de membres son independents de partits polítics, que la seva directiva(Coordinadora, secretari i tresorer) no tenen vinculació amb partits.

Tampoc deus saber que en Pepe Garcia no participa d'ICP, tot i que Alternativa ens fa el favor de difondre els nostres actes.

I tampoc deus tenir clar que la gent pot participar de diferents organitzacions i associacions a l'hora. Amb això et vull dir que hi ha membres d'ICP que son de l'Associació per la Memòria Històrica, del club de Futbol Sala, del de Futbol, basquet, del GOB, etc. I no per això tens dret a dir que ICP és igual a alguna d'aquestes organitzacions. Per això respectam que la gent d'Alternativa participi dels dos projectes sense tenir el perquè d'unir-los.

Esper haver-te aclarit la teva confusió.

Inicitativa

Troll con fundamento | 29/04/2009, 08:40

ICP=Garci=Pepe=Izquierda Unida

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb